måndag 5 juli 2010

Kvällen i bilder

Oj oj vilken dag! Efter västerås, hämtade vi soffan hos Orsi som vi har köpt. Sen: lånade vi med oss Orjon och stack till Eskiln! Sent, kaotiskt och alldeles underbart! Träffade på pierres kollega som grillade med hans vänner- så vi joinade. Trevliv trevligt! Nu sover vi hemma hos Pierre. Vi ska titta på film och mysa. Brudarna sover efter en lång dag! Imorn väntar nya äventyr! Tjohoo!

Ny soffa

Har vi skaffat idag. Skittung, så grabbarna fick jobba... Hi hi

Underbar dag

Vi fyra (jag, Jenfa och brudarna) drog till västerås idag med ett mål i sikte: hämta en iphone till mig. Men oj, fyra brudar säger jag bara... Så vi hamnade på lite olika ställen... Oplanerad shopping- farligt! Men galet kul! Så skor till 3/4 brudar och lite annat!

På macDonalds

Jenfa visar oss ett colgate-smile

God morgon världen!

För har kommer VI! (Jimmy jansson ni vet). Alma har sovit typ tills nu. Japp- vi är lediga och det märks... Hi hi vi var uppe sent igår och myste till en film.

Uppdaterar mig

I flera veckor har jag haft min gamla, dock trogna K770i, och därmed inte kunnat lära mina vänners bloggar... Så jag kollar det sent på saker kvällen- och jag missar massor! Men imorn- då är ordningen återställd och jag hämtar en ny iphone. Lycka!