söndag 24 juli 2011

Frågestund

Idag hittade Alice en binda och en tampong... Jaha, hon kollade, undersökte och jag väntade och hoppades att det skulle räcka... Men så klart INTE, det är ju Alice vi snackar om!!!

"men mamma, vad är det här egentligen!?!"
"är det blöjor till vuxna!?!!"
-njaaaa det kamske man kan säga..
-skiner upp och glor på mig som att jag vore ett freak;
"Bajsar du på dig!?!?!"
-nej
"kissar du på dig!?!?!"
-nej

"men om du inte bajsar eller kissar, varför måste du ha blöja då!?!?!?!"
En irriterad bralla ser liksom inte logiken i det och blir mer och mer irriterad på mina korta svar...

Japp, så jag har alltså förklarat kort och konsist om MENS för min treåring nu då.... Tusen följfrågor blev det men relativt nöjd blev hon till slut tack och lov... Ngt tidigare än jag trodde jag skulle behöva berätta men men.

Det är brallan i ett nötskal. Vill hon veta ngt- då frågar hon, och hon ger sig ine förrän hon har full koll på läget! ;-)

Kontraster

Från total sinnesro och lyx till mitt underbara kaos med brudarna... Lite som pest eller kolera, fast tvärtom fattar ni!?!?!?! ;-) Från det ena härliga- till det andra.

Känner mig lyckligt lottad över mitt liv just nu. Shit. Och ännu återstår två veckor av min semester. Gud vad vi ska fånga den här veckan <3 <3 <3

Mina vackra barn

;-)

Samlade <3 <3 <3

Livet som det ska vara. Alldeles alldeles underbart. Iiiiiiiiiii

På väg hem

Vi lämnar lyxlivet, lyxmaten och sinnesron bakom oss för att återgå till det dagliga livet: makaroner och kaos; mitt underbara kaos. Känns som att alla mammor borde ha rätt till en sån här upplevelse minst ett par ggr per år!!! Shit vad vi är värda det! ;-)

Jag körde HELA vägen hit, vilket innebär kort och gott; jag kan sitta och surfa och glida hela vägen hem!!! (eller ok till kumla). Tjohooo perfa!!!

Slutspurten

Karro springer runt och grejar. Jag har hämtat is i restaurangen och ligger i sängen och kollar på top model på tv. Dom är så gulliga här!!! Inget är omöjligt och servicen är överlägsen.

Yeahhh baby!!!!

Nyss "hemkommen" (skulle gärna bo här) från min djuprengörande ansiktsbehandling. WOW säger jag bara. 50 min ren lyxbehandling. Måste ju tillägga att jag fick toppbetyg på min hud- hon trodde inte att jag var så gammal som jag faktiskt är... Hihi ;-) tjohoooi!!!

Men när hon frågade vilka produkter jag använde fick jag lite skäll och hon blev ännu mer förvånad att huden ser ut som den gör idag... Pickaboo-tvål är tydligen INTE optimalt för huden... WTF!?!?! ;-)

Nä, det vet jag ju så väl och hon tyckte jag skulle börja bry mig... Annars skulle jag få igen det senare. Sagt och gjort. En riktig ansiktstvål inhandlades, en bra början tycker jag vid 30 årsåldern.... Den lyxiga krämen får vänta- vill ju inte chocka min hud helt liksom!

Nu tänker jag göra NADA i sängen ngn timme. Min roomie är på behandling. Vid tolv tar sagan slut och verkligheten är tillbaka. I mitt fall innebär det att mina barn kommer hem och veckoglidningen är igång igen... Men andra ord; Sagan fortsätter ;-)
<3 <3 <3