lördag 4 december 2010

Teletón 2010

Om ni missat det, så pågår det just nu en stor, 27 timmars direktsänd gala i Chile, för att samla pengar till behövande barn. Då menar jag STOR. En mäktig handling, som varje gång får mig att tappa andan.
Hela landet och många utomlands stannar upp och reflekterar över livet, över människors öden, tragedier och motgångar som inträffat som gör det svårt för fattiga människor i Chile. Barn som far illa, föds med diverse handikapp men som av ekonomiska skäl inte har möjlighet att få hjälp.
Medmänniskor som behöver VÅR hjälp, vi som har tak över huvudet, mat på bordet och friska barn...
Jag blir lika rörd varje år insamlingen är, lika tagen. Jag brukar skänka pengar i den mån jag kan. Iår vill jag göra mer; Jag ber ER läsare att stanna till och inse hur bra vi har det och be Er avvara en slant.Under kvällen har jag tänkt massor på detta och bestämde mig på vägen hem för att öppna ett konto. Japp, ett konto: "Teleton 2010" där NI får chansen att dra Ert strå till stacken!
6541-467 210 098
Skippa lördagsflottet och ge ett bidrag! en 20:a, 50-lapp eller kanske 100? många bäckar små mina vänner!!!
På söndag kväll tömmer jag kontot med den samlade summan och skänker pengarna till Teletón 2010.
Grabbarna på jobbet är med och bidrar (nästan alla) och åååhhhhh flera har redan ikväll hört av sig och ska bidra, det värmer verkligen! Ni är guld värda!
Har ni frågor, tveka inte att ringa! besök även hemsidan: http://www.teleton.cl/ eller googla på teleton 2010 om ni vill ha info på annat språk än spanska!!!