söndag 3 maj 2009

Finns inget bättre!

Så söta, härliga o fullkomligt perfekta! Ligger i min säng o luktar Så gott! Shit. Vill pausa tiden o ligga med dom i min säng hur länge som helst, fasen!

Vi är Förbannade!

På låtsas Så klart:)

Så underbar!

Alice Brallis e här! O det märks, härlig!

Tjohoo!

Underbart! Mina tjejer e här nu. Myser, käkar lite chips o kollar På bamse!

3 timmar kvar...

Fasen! Skönt, härligt! Tog kort På min packning i stället för På mig själv... Känns som att det blir en jävla massa bilder På mig under helgerna... Ha Ha inte mycket att se, men fasen snart kommer tjejerna o då blir det ordning i min blogg- vettiga saker att blogga om! Har mått bra idag, tagit mig i kragen ordentligt! Men nu Så skulle jag vilja ha typ en hel dag, eller typ gärna två utan motgångar o en massa skit-håll tummarna för mig ok?

6 timmar kvar...

På mitt sista skift den här veckan! Tjohoo! Halv sju kommer mina brudar o livet blir som det alltid borde vara! Drygt att vara ifrån dom, fasen, det borde vara Så att den som haft barnen i magen i 9 månader har full rätt till barnen vid en reparation! Eller att dom som klantar sig o betett sig illa får avstå... Vore Så jävla bra :-)

En liten avstickare

Smet iväg från jobbet idag, till klädbytardagen På lindgården o fynda lite grejer till mina brudar!

Wohoo!

Efter

Ordning På håret o ordning På mitt liv ska det bli som fan! Igår hade jag en riktigt dålig dag- idag är det nya tag som gäller! Fasen! Så många tårar o elände har det varit, för människor som inte förtjänar det! Nä, en riktig rensning ska det bli. Ut med det gamla, in med det nya, bort med dom människor som får mig att må dåligt, in med härliga människor som får mig att må bra- folk som bryr sig om mig, både gamla vänner o familj som varit med hela tiden o nya människor som korsat mina vägar! Tack för att ni finns!

Före

Ha ha. Saknar Alma nu när mitt hår är såhär stort...Tjohoo! Idag kommer brudarna!