lördag 25 april 2009

Mums

Tack

För dina mäktiga ord min vän o världens bästa granne. Fasen! Mina ögon tåras... En sak som e säker e att jag inte hade klarat allt det här lika bra utan dig! Du har varit ett otroligt stöd för mig! Du o jag mot världen liksom! Ha ha.

Completos- here I Come!

Tjohoo! Ska hem till pappa o käka Completos- typ korv med hembakat bröd o en massa gott på! I övrigt satt jag i solen idag en stund, var helt säker på att jag fått lite färg i ansiktet... Trodde visst fel...

Vill ha!!!

Den här skulle kunna vara så fin i mitt vardagsrum!

På jobbet.

Funderar en hel del. På livet o dess vändningar... Att det i slutändan sällan blir som man tänkt sig... Bra eller dåligt? Det återstår att se! Men för tillfället känns det lite surt, orättvist att folk som förstört så mkt, kan känna att "det här är livet..." o liksom må bra, medans jag som faktiskt varit helst totalt superoskyldig i hela den här jävla cirkusen har haft o fortfarande har så många jobbiga konsekvenser av andras handlande! Så många tårar, frågor, saker som jag aldrig någonsin kommer att förstå... Ekonomisk kaos har jag numera me! Det var väl själva fan vad Skit man ska behöva ta? Men men, vem har sagt att livet ska vara en dans på rosor? Kan ju kanske lika gärna kunna vara en dans på sönderslagna glasflaskor liksom! Nä, uppryckningsdags snart. Livet kanske vänder snart, borde vända- för fan vad jag är värd det!

God morgon!

Skön kväll, härlig morgon, nu kör vi! 12 ljuvliga timmar framför mig på jobbet. Sen blir det god mat hos pappa ikväll!