fredag 21 januari 2011

Tjohoooooo!!!!!

Ååååhhhh så Goa fröknar! Å glada barn jag fick med mig hem! Fyra barn totalt ikväll, som dom känner, det gick ingen nöd på dom kan jag lova!

Alma var glad att hon inte behövde sova där inatt i alla fall, fast hon vet att det blir så längre fram. Så glad att jag löste tiderna på jobbet! Tror det hade blivit för mkt på en gång för min stora gumma.

Dom pratar redan om imorgon, och då
Kommer det fler barn, bl.a. Rebecka som Alma går på dagis med!!! Message lite med hennes mamma och Rebecca längtar tills imorn hon me.... Sötisar <3 <3

Spännande att se hur det blir att väcka dom 06.30... Vi som annars släntrar in på dagis efter nio liksom... Hihi

Den som lever får se: fortsättning följer!

Nu kör vi!!!

8 snabba innan den här dagen är slut och jag får hämta mina brudar. Pratade länge idag med bådas fröknar om diverse saker och den här helgen känns sjukt spännande!

En utvärdering kommer söndag kväll! Hihi

Båda var på strålande humör och insatta (mest Alma) i vad som händer idag.

Vi tre

Ligger i sängen och läser och myser. Underbart. Idag är en stor dag för oss! Lämnar tjejerna runt 10.30-tiden vid deras vanliga dagisar, sen går en av fröknarna på kotten (helgdagiset) ner till ALMAs dagis och hämtar upp henne till kotten. Då är alice redan där. Japp mkt som ska klaffa! Men dom har varit underbara och fått fram den lösningen!

Två helger när jag har tjejerna har jag ändrat mina tider på fredagar på jobbet. 11-19 i stället för 14-22. Detta innebär att mina barn kan sova hemma i sina sängar! Känns jätteskönt att dom slipper kastas in i ngt nytt med övernattning på en gång!

Jag hoppas att hela mitt hjärta att dom kommer att trivas! Alma är ganska nyfiken, lite pirrig, men också ngt skeptiskt och nervös. Så klart, min stora, lillgamla tjej och hennes stora funderingar.... <3

Brallan tror jag inte kommer att bry sig så mkt, sen tror jag hon kommer att tycka att det är lite mysigt att hänga med storasystern!