fredag 27 februari 2009

Mina brudar

Meningen med livet

Mina ljusglimtar, mina älsklingar, mina 2 anledningar att man ibland står ut med allt skit som verkar drabba mig... Usch vad vore man utan barnen törs jag inte ens tänka!
När allt känns skit o det känns som att någon däruppe har bestämt sig att göra livet surt för mig och elände efter elände infinner sig, är det tur att jag har mina brudar som tar ner mig på jorden o ger mig en anledning att kämpa vidare, se slutet, blicka framåt...
Idag har jag o Alma inte lämnat lägenheten... vår lilla trea liksom, men ändå har vi haft fullt upp! Härjat, haft disco, lagat mat, tvättat... Spydde inget mer under dagen och fick tillbaka aptiten me! Nu ligger båda tjejerna o sover o jag bara hoppas att det inte blir Alice tur inatt att spy... Snälla håll tummarna för mig?

fredagsnöje...

Älsklingen

Suck

Jag säger då det...

Vad fasen!

A har hämtat Alice o jag o Almis ligger i soffan o läser o myser! Har köpt en bok- Prinsessor i sagans värld...7 sagor i den. O tro på fan att varje saga slutar med den här förbannade meningen: o så levde dom lyckliga i alla sina dagar... Stackars barn som ska få en sån sjuk bild av kärleken! Usch vad det tar emot att läsa... Nä ska nog hitta på lite alternativa slut! Ta ner bruden på jorden liksom... Ha ha

När man inte trodde det kunde bli drygare...

Till råga på allt Skit- åker Alma på magsjuka... Har varit uppe mesta delen av natten o tagit hand om henne. Usch hatar verkligen spyor! Men har faktiskt mutat Alma- varje gång hon träffar hinken eller toan = ÖVERRASKNING!!! Det bästa hon vet!!! Hur smart e inte jag liksom? Ha ha kan säga att det har inte blivit några spyor att torka... Förutom den första- tur för mig att min bästa granne var här då! Hon som har vanan inne, bara fixade bort allt!
Vi hade värsta myskvällen igår som tyvärr fick ett plötsligt slut... Men vi hann se hela filmen (coyote ugly, dricka en hel massa cola (mest Anneli) godis och popcorn)!!! Tack vännen!!!