tisdag 7 oktober 2008

En jobbig eftermiddag/kväll

Almis och jag har inte riktigt dragit åt samma håll idag... Tråkigt men det har blivit en del tjafs. Hatar att bråka med henne, hon är ju liksom mitt allt, vi är för det mesta kompisar som hon själv säger... Men idag har hon testat mitt tålamod till max. Gud så otroligt dryg hon har varit stundsvis. Vi har bestämt oss för att vara hårda med detta med nappar. Ett tar var hon riktigt duktig med det, men nu har hon ( o vi också för den delen) slappat till oss o hon tycker helt enkelt att hon kan glida runt med nappen hela tiden... Så hon har flera ggr slitit ut nappen från lilla Alice, som för övrigt bara finner sig i allt stackarn och allmänt supertestat mina gränser... SUCK!!! Hon vill titta på film hela tiden, inte äta mat, bara äta snacks, inte borsta håret, inte tvätta håret, inte klä av sig själv, inte klä på sig själv... ja listan är ganska lång... Men sen försöker jag påminna mig själv om att vi har haft en enorm tur med henne, hon e ju faktiskt bäst i världen!!! Så snäll och lyhörd för hennes ålder. Ibland tror jag nästan att vi glömmer att hon bara är tre, har liksom inte levt så fasligt länge... Alma o jag har en otroligt fin relation, vi pratar otroligt mycket. Det har alltid varit viktigt för mig o jag har alltid varit noga med att förklara allt jag menar, ända sedan hon var superliten. Vill inte bara säga åt henne saker, utan vill gärna förklara varför så HON själv förstår varför det ska vara så. Andreas och jag satt o tittade på familj SOS på trean och fick lite panik... hihihi shit när brudarna är tonåringar... det är bara att hålla tummarna! Nåja, har i alla fall inte förlorat någon strid idag i alla fall! 1-0 till mig (eller typ 100-0). Nya tag imorgon! Alla kan ju faktiskt ha en dålig dag!

Fagersta 6

Så står det på väg hem från oti! Men faktiskt så känns det inte så jobbigt längre, känns mer som myspromenader.. Så vad är nästa steg? Ska skaffa stavar, även om jag är mer begränsad då-kan ju inte ta med mig Alice då. Kanske vikter på benen? Hm lyxproblem. Det kanske helt enkelt beror på att jag har 4.1 kilo mindre att släpa runt på? Ha! Fick jag det sagt... :-D

Promenad

Skulle egentligen behöva sova, känner att min sömnbrist hinner ikapp mig- men när jag väl lämnat Alma vill man ju inte göra annat än att vara ute! Så härligt! O sen vet jag att Alice sover så skönt i sin vagn. Andreas har lovat mig en hel natts sömn i helgen: längtar..

Tjejer är bäst

Tjejer är bäst, killar är bara ruttet fläsk! Så går Alma o gapar hela vägen till skolan...