lördag 7 augusti 2010

Helt sjukt-

Men jag säger godnatt... Jag och Alma ligger i min säng och myser och filosoferar... Vi har suttit i soffan och snackat massor, käkat popcorn och nu bestämde vi att vi skulle gå och lägga oss tillsammans! Mysigt!!!

I vanliga fall börjar min egna kväll typ nu och några timmar framåt... Men idag är jag fasen slut!

Och som ni vet; finns ju en mening till ALLT!!!

"visa tänderna!"

Hihi nja....

Mitt hjärta

Överlyckliga

Alice och Jenfa är tacksamma att dom får mat.. Hihi

Min supertekniska vän...

Har äntligen fattat grejen och skaffat sig en iphone!!!!

Obligatorisk fika

Polers

Emelie och Jessica joinade!

Efter jobbet

Lekparken med brudarna!!!!!

Wohoooo!!!

Det var 8 snabba det!!! Tjohooo! Faktum är att 8 timmar känns som en fis i rymden när man är van med 12!!! Men det tackar vi för!

Nu: fixa en iiiiii-grej och möta brudarna!

Underbara morgon!!!

Kändes inte så när klockan ringde och jag var tvungen att lämna dessa små kroppar i min säng... men mycket bättre nu! Glad och tacksam över att jag faktiskt KAN jobba, att jag har tre värsting-brudar som tar så god hand om mina barn!!!! Hur lyckades jag hitta dom liksom???

Tur också att mina barn är så pass "enkla" att fixa barnflickor åt (som Alma säger).. Shit vad jag skulle sitta i skiten annars!!!

Jobbigt å andra sidan att vara så sårbar. Utan dom- vad gör jag då? Jobbigt att dessa tre brudar har tagit studenten iår och har planer i höst i form av studier och jobb... HJÄLP!!!

Men den dagen den sorgen! Om bara kommunen kunde få tummen ur och bara starta helgdagis- så vore mitt liv så sjukt mkt enklare!!!

Eller om någon förresten har ett Dagtidsjobb till övers!?!? Ring mig då vetja!