måndag 25 april 2011

Härlig avslutning

På en ganska upp-och-ner-dag. Har nyss kommit hem efter en skööön kväll här på världens bästa Ringvägen. En samling mysiga människor, god mat, gott att dricka, pepp-talk och diskussioner om allt och inget. Känner mig varm om hjärtat.

Som min vän Gloria menar: i Will survive! Daaaaa klart jag gör! Lite (läs jävligt mkt) motgångar gör mig starkare- so ok BRING IT!

Och nej. Jag håller med många som sagt; jag är värd så mkt bättre. Bara att blicka framåt, njuta av livet och fortsätta fånga dagarna med mina brudar! <3

Ååååhhh

Säger ju att Ringvägen är bäst!!! Grillar och dricker gott gör vi. Fy fan vad välhövligt!!!!

Världens bästa Ringvägen

.........

Känner mig känslomässigt körd. Tur att jag fick brudarna igår, behöver deras närvaro, dom är min trygghet. Dom håller mig upptagen och det behövs nu. Har tusen jävla frågor och funderingar som jag säkert aldrig kommer att få svar på.. Månader spelas upp i mitt huvud och känns dom att skallen ska explodera...

Nä. Idag ska vi fira min stora skatt som fyller 6 år imorn. Familjen kommer hit och vi ska ha det bäst!

Önskar att jag kunde ta ur hjärnan och hjärtat ur kroppen, lägga i en jävla burk så livet kunde flyta på lite bättre bara.. Men men, livet är hårt, men det visste jag ju redan!!! Måste jag påminnas IGEN?!?!?

Igår kväll

Hämtade jag mina brudar och så åkte vi direkt till eskiln. Mamma, pappa, Jenfa, Chrisse, brorsan, Margarita, zion och kusinerna från Stockholm: leo och oktavio. Vi grillade korv och myste.