fredag 14 augusti 2009

Laddad

Glor på gamla videofilmer

Jag, mamma Och Alice... Ha ha ha. Det gäller att göra det bästa av situationen.

Vi två

Lyxmiddag

På väg

Lämnar en brud för att vara med den andra. Usch, vill ha båda! Men alice behöver mig lite mer just nu...

Vi två

En snabbis bara tyvärr. Är i fagersta och hämtar lite grejer då alice blir kvar en natt till! Passade på att lämna lite kläder till Alma Och Pussa henne massor! Shit vad jag hatar att vara utan henne!

Min lilla Skrutta

Alice får inhalera för 5:e gången... Usch.

Sliten

Är inte van att se henne såhär... Hon har inga krafter eftersom lillmagen e tom...

....

Börjar sakta bli sig själv. Sov en liten stund och vaknade med det kända leendet. Hon har också varit uppe Och gått lite, hälsat på alla sköterskor som in skrek hysteriskt åt igår. Så hon är nog på bättringsvägen, men långt kvar. Äter fortfarande inget Och har ansträngd andning.

Värsta natten på länge

Usch. Att se sitt barn sjukt är utan tvekan det värsta. Att sitta Och se på när ens barn lider och man är så jävla hjälplös. Nej Usch

Frukost

Inga nyheter. Skruttan vägrar fortfarande äta och kämpigt med andningen. Usch.

Oväntat slut på en bra dag

Vi ligger just nu i västerås sjukhus med Alice. Hon blev riktigt dålig på eftermiddagen\kvällen. Tänkte vara smart och fixade så jag fick åka till avesta, inte så långt tänkte jag... Efter ett par timmar där och ingen förbättring, fick vi åka vidare till västerås. Och här är vi nu Och har varit sedan elva igår kväll. Sjukt värdelöst Och jag skulle göra vad som helst för att byta plats med henne. Min bästa mamma är med mig.