måndag 18 juni 2012

Väl hemma efter fotboll...

Var min plan att krascha på soffan och försöka få en blund... Men så gick jag in till Carina och så vipps så var vi igång ;-)








Kolla in ALMAs solros från skola! Så köpte vi ett par kompisar till den idag!


Plastblommorna byttes ut mot riktiga! Wohooo! Faktisk var dessa Carinas men jag fick dom av henne! <3















Helt sjukt. Vad händer med mig?!?!? Och vad i he-vete ska jag göra med alla vuxenpoäng som fullkomligt haglar över mig just nu?!?!? Hahaha

Men ååååhhh så fint det blev!!!

Njutit

Av mina skatter till Max idag! Exet kom efter tre någon gång och tills dess sög jag hur varje sekund. Vi satt ute och käkade glass och tjejsnackade (en av oss brudar tog som vanligt över) gissa vem??? ;-)





Vinkade och pussade hejdå- och mindre än två timmar senare:

FOTBOLLSTRÄNING! Hihi underbart! Emellan där var jag hem till Pappa där brorsan med familj var- snusa lite Quentin minsann: mmmmmm

Den här galna Brallan hinner försvinna ur bild... Högt och lågt liksom! Alma hade sina nya kläder som Pierre köpte och var så fin och duktig!


The one and only- Brallan



Bästa måndagen på länge!

Vanligtvis dör en bit av Mig varannan måndag. (läs typ jävligt stor bit)

Idag har tjejerna varit lediga från dagis och fritids och varit HEMMA! Fantastiskt underbart! En hel extra dag tackar jag aldrig nej till! Vi sov länge- käkade frulle vid tv:n, pajade i pyjamas länge... Mmmmm älskar sånt!



Carina kom över sen på förmiddagen och vi donade med ALMAs solros ute. Vi hann även med ett besök på Björsbo trädgård och daaaam- har varit där förr med idag blev jag så inspirerad!!!



Vi plockade fina blommor i kärran och tokan Carina skulle absolut köps blommorna... "måndagspresent".....