lördag 4 oktober 2008

Världens bästa dag!

Idag har jag känt mig riktigt ompysslad. De här vackra blommor fick jag av Andreas tidigt idag, tillsammans med ett litet gulligt kort med pengar, lite bonaqua-vatten, viktväktargodis, och en fitnesstidning. Detta efter mitt fiasko till promenad tidigt idag alltså. Sen käkade vi lunch, jag fick; lövbiff o sallad: SÅ JÄKLA GOTT!!! Efter det var min mamma med tjejerna så vi kunde åka till Västerås en snabbis för jag skulle titta på en kamera till mig.
Det var både skönt o lite tomt utan tjejerna... I alla fall så köpte vi bl.a. en superfin liten videokamera till mig. Nu jäklar ska det inte missas nå roliga stunder!!! Funniest home videos; Here I come liksom!
När vi kom hem hade min underbara, bästa mamma gjort mat o bakat!!! Supergott som bara hon kan göra! Pappa, brorsan, Marc, Matte, Cornelia och Alex kom på besök och vi käkade mat o fikade!!! Supertrevligt, Tusen tack alla!

Hejdå

Jag o Andreas ska helt barnfria åka till västerås en snabbis o kolla på en present till mig! Tjohoo! Mormor är hemma med tjejerna. Hon o Alma skulle baka ngt gott.

Fan!

Det var själva fan för detta väder. Var riktigt laddad för en långpromenad, men väljer nu att avbryta o gå hem...