söndag 4 januari 2009

Vilken föreställning!

Bilder kommer sen

Prinsessor på paus

Tjohoo!

Men Usch för Stockholm o den trafiken. Det är tur att min kära bror kör, jag hade nog fått hjärtattack... Men nu så är vi snart där!

Brudarna har det bra

I den andra bilen. Hoppas bara att det var mamma som tog bilden, Karro? Underbara är dom i alla fall

På väg

Till globen! Alma flyttade över till Karros bil, kollar på film med Jasmine. Jaime kör o jag o Jenfa sjunger mamma mia-låtar! Ska bli så kul!

Snålaste laget...

Barnportionerna på ikea har krymt kan man säga...

Disney on ice - Princess classics - Here we come!!!

Har sett fram emot denna dag länge nu med lite blandade känslor! Hatar att köra bil länge, dit jag inte hittar i snöoväder... Men nu känns det bättre! Det kommer att gå bra! Vi åker ganska tidigt - ska förbi ikea och köpa grejer för att barnsäkra hemmet, som vi aldrig behövt förut! Vi har en liten terrorist som drar, sliter, slickar, suger på allt o alla. Alla o skåp ska dras ut o öppnas me... suck....
kl 15.00 ska vi träffa Karro, Jasmine och Jenfa i västerås, sen är det liksom GLOBEN here we come!!! Tjohoooo!!! Min lilla älskling här hemma är i extas och vi har packat ner klänningen som hon ska ha och allt! Hon ska vara ASKUNGEN, med skor och allt!!!
Gud vad underbart det ska bli att se hennes miner, hennes glädje och få dela det med henne. Minns redan förra året så vägrade hon lämna sin plats, pausen på en halvtimme mitt i sket hon i, bara satt och titta ut på isen... och som hon har pratat om showen efter det, o då var det disney allmänt tema - alla figurer var med, iår är det liksom bara prinsessorna....
Kan det bli bättre???