tisdag 27 mars 2012

Vilar

Börjar jobba snart och det känns tuuuungt.. Vår säng är så jäkla skön, mitt täcke är underbart och min kudde är gudomligt skön <3

Nyduschad ligger jag och samlar krafter för att ta mig till jobbet! Tänk att det ska kännas så drygt, hade ju faktiskt skitkul igår natt med Vickan på jobbet ;-)

Ps. Kul förresten att Anneli ser helt normal ut på förra kortet! :-) ASG
Tack för den liksom! Haha

Kvällen

Fika på stan med min sambo efter att han slutat jobba, ärenden på stan och sen ringde Anneli och ville åka till eskiln och springa:

Ok då. På med andra kläder och off we go liksom!!! Blev dock ingen super-löparrunda, men en riktig powerwalk!!! Det sa bara svisch så var vi framme!!!

Vi hade lätt orkat ett varv till men i och med att nattskiftet närmar sig valde jag att åka hem!

Skärpning!

Efter dom åkte hem hade jag god lust att göra detsamma... MEN! 30 min på bandet blev det i alla fall!!!

Sjukhusbesöket-

För att göra en lång historia kort: Alice blev tydligen nyfiken på hur det skulle kännas att stoppa ett litet örhänge I örat.. Så hon testade!

Och på den vägen är det! Hon och A berättade allt som hade hänt och att doktorn fick ta ut den..

Min första tanke: Jahapp.. Knappast överraskad! :-) men skönt att det ordnade sig i alla fall!

Min galna, galna unge <3

BONUSTID igen

Helt oplanerad denna gång! Åkte (ganska motvilligt) till arena för att svettAs lite. Fastnade dock i reception bra länge med Ulla.. Precis när jag känner att ok: dags att göra det jag kom för att göra: hör jag ett vrål:

Tjejerna och exet kom dit!!! Mmmm skitmotiverad att ställa mig på löpbandet nu... NOT!

Slutade med att vi satt i fiket och tjerna fikade och jag fick gos-tid <3 vi diskuterade om brudarna och om Alice lilla äventyr till sjukhuset tidigt idag (hade redan hört en del på telefon)

Underbart är bara förnamnet!

<3

Mina

Nu och för alltid <3 <3
Jaja.. Finns så klart en pappa me, men hallå!!! MIN blogg ju ;-)

Som vanligt är det underbart att få BONUSTID med dom, lööööv it! Mitt och exets braiga samarbete har faktiskt förändrat mitt liv mer än jag kunnat tro!!! Är sjukt tacksam och hoppas (FÖRVÄNTAR mig) att inget ändras!

Den här bilden tog jag tidigare ikväll när dom skulle bli hämtade. Snyft... Kan säga att jag skulle ha offrat ganska mycket (armar och ben typ) för att slippa jobba natt och haft dom hemma.

Men men, man kan inte få allt i livet.

God middag och mys med min sambo hann jag med innan skiftet i alla fall!