torsdag 10 september 2009

Dansar för mormor och morfar

Och ja, hon är lika galen som hon ser ut...

Uppvisning

Härliga, underbara kaos!

Tjohoo!

Värsting! Det plingar på dörren, och där står dom! Tjohoo! Världens bästa överraskning! Tjejerna är helt galna nu, ingen chans att jag kan lägga Alice som jag planerade... Hi Hi Hi.

I lekparken

Underbart väder! Som ni ser har Alice tappat en tofs redan... Men sjukt söt ändå.

Fika på vallonen

Med Figo och Alice. Skön eftermiddag!

Smyger på min granne

Som blir snygg hos frissan.

Min lunchkompis

Trevligt som fan. Gott me. Mmmmmmm.

Lite skitsnack

Med Anneli innan lunchen. Iiiiiiiii!!! Tjohoo! Wohoo!

Världens sötaste

Alice premiärtofsar! Så söt så jag smäller av! Glömde skicka in bilden tidigare, hon är inte med mig nu. Hi Hi. Och priset för den sötaste ungen går till... MOI!

Livet leker

Har haft tid för mig själv, duschat utan att leka tittut, har till och med haft tid över att platta håret! Tjohoo! Jag uppskattar som ni förstår små saker... Hi Hi Hi. Solen skiner och jag ska snart luncha! Hoppas ni alla har en underbar dag- det ska jag Ha!

Diana ross

Det är jag idag. Det är inte bara Alma som är det! Ha Ha Ha. Släppte ut håret och ser inte klok ut... Hi Hi Hi. Andreas var just här och hämtade Alice, han ska hänga med henne ett tag, själv ska jag passa på att lunch med en vän. Tjohoo!

Underbara Alma

Förskoledags

Helt otroligt

Men Alice har sovit typ 15 timmar i streck! La sig helt slut igår innan sex och jag har väckt henne precis! Ha Ha Ha. Vissa har det bra! Jävla glidare! Ha Ha Ha

Morgonfossingar

Ska strax väcka mina barn, mina skatter. Shit. Handen på hjärtat: finns det någon som inte tycker att detta är bland det bästa i livet?