tisdag 22 september 2009

Tisdag 22 sept

Oj, vilken dag, och vad mycket vi hinner göra... Inskolningen gick som vanligt jättebra! Efter dagis blev det lite friåkning på Fagerliden. Alma var superduktig!!! En snabb tvättning har vi hunnit med också... Middag käkade barnen inne hos Anneli idag, gud vad dom har busat idag!!! underbart! Senare på kvällen kom Eivor över, 100 år sedan och det var kul med besök!!! Imorgon står EGEN TID på schemat... TJOHOOO!!! med världens bästa granne!!!

Gott & blandat 21 sept 2009

Gårdagen alltså. Eftermiddagen hemma hos oss brudar!

Ny favvo

Hittade den här låten igår, av samma grymma tjej: Kaci. Shit att jag missat henne under år liksom... Men men, underbar låt!!! TJOHOOO!!!!! WOOOOHOOO!!! Den här skickar jag inte vidare, den här delar jag med mig... hihihi.

Skickar vidare

Min allra största styrka, när jag behövde den som bäst - kom från denna låt. "nobodys girl" av Kaci (som jag förresten inte visste vem hon var förrän jag ville skicka den vidare nu). Jag kanske inte hade varit den jag är idag, men mina erfarenheter, mina val och min styrka om inte den här låten funnits. Löjligt man vissa tycka, men jag är musiktjej, hänger inte med i dagens musikdjungel, gillar inte discodravvel och sånt, men låtar med meningsfulla texter, texter som känns skrivna FÖR DIG är häftigt, låtar som gör att huden knorras. Jag känner mig som en överlevare, jag tar ingen skit och värderade mig högt. I dag är jag stolt över alla mina beslut, även om de inte var lätta att ta. Så jag skickar vidare, min styrka, varsågod brudar! Enjoy!