tisdag 12 maj 2009

Fotar

Som vi säger, när man luktar På fossingarna! Gud vad underbart!

Systrar

Både slåss liksom o vill ligga bredvid mig! Ha Ha. O nu ska ni inte automatisk tro att 4åringen vinner...

Vällingtjejer

Mys o gos i sängen, sen god natt, säkert för min del me... Jag ber om ursäkt i förebyggande syfte till er som försöker få tag i mig sen... Ha Ha Ha

Stolt

På väg hem från vårmarknaden i Avesta. Mina tjejer skötte sig som vanligt! Alma Så lugn o duktig, Alice drog o slet i allt o alla, fick många att skratta! Träffade Anna, Addes mamma o lillebror o Så klart Adde! Tänka sig att Adrian bara var 2 när jag kom in i hans liv! Gud vad tiden gått fort! Känns underbart att han o jag fortfarande har bra kontakt, han ringer ofta o jag blir lika varm varje gång! Barn, människor är faktiskt inget man bara har rätt till, de är ngt man förtjänar! I övrigt känner jag mig lite mäktig när jag glider På grejer med mina brudar! Jag är ensamstående- so what? Vi brudar hittar På saker hela tiden o det är en härlig känsla- jag klarar mig alldeles utmärkt själv!

Fiskedamm

Ponnyridning

Min stora, modiga älskling!

Syskonen

Underbart att se dom ihop! Alldeles för längesedan..

Älskade storebror

Gud vad Alma pratar o saknar sin idol till bror!

Vårmarknad

På Addes skola! Värsta mysigt!

Alice o Malva

Håller hand... O chillar...

Alma o Lova

Elin är här med sina tjejer!

Utvecklingssamtal

Hur vuxen e inte jag liksom? Mäktigt! Hur stolt är inte jag? Fick fasen kämpa för att inte börja böla! Min stora tjej. Höra henne berätta saker dom gör, saker hon gillar, titta i hennes fina pärm o läsa om hennes klockrena kommentarer! På frågan om vad hon ville bli när hon blir stor var det givet: prinsessa! Så härlig! Helt ovetandes om den grymma verkligheten liksom! Uppblåst som en jätteballong gick jag därifrån, världens stoltaste mamma!

Alice nya favvo-plats!

Kryper dit hela tiden o står o liksom kollar läget, kollar Så att röret fortfarande sitter fast, skruvarna går fortfarande inte att äta osv...

Världens bästa sällskap

Go Jennifer!

Så jävla bra! Helt riktigt! Nu har inte jag köpt tidningen Så jag vet inte om det stämmer, men jag hoppas innerligt att det stämmer o att hon äntligen får chansen att känna känslan att vara MAMMA, finns ju ingen bättre känsla! O egentligen borde alla göra Så!

Några ord...

Vill bara säga några uppmuntrade ord till vänner, personer som jag vet befinner sig i situationer som liknade min egen: ta steget ut, ta kontrollen över era liv, värdesätt er själva högt o gör det som hjärnan säger åt er att göra! Skulle säga hjärtat, men den rackaren ska man nog lägga åt sidan! Hjärtat helas med tiden o det finns ett liv efter ett uppbrott! Livet blir ju faktiskt vad man gör det till! Själv har jag vart till helvetet o vänt, suttit På botten o skrapat, men huvudsaken att jag tog mig styrkan att prioritera mig själv! O jag har lärt mig Så mycket, både om andra människor, vilka man kan lita På o framförallt saker om mig själv! Saker som jag inte trodde fanns i mig eller som gömt sig jävligt länge! Nu är det so ME-time! Ska inte ljuga o säga att det bara är kul hela tiden, men fasen- det är i alla fall MITT liv o MINA val! O man klarar sig, Så jävla bra ensam, med hjälp av goda vänner, familj, o trevliga människor som kommer in i ens liv när man minst anar o ger en en hopp, hopp om att fasen- man e inte slut som kvinna, o den dagen jag känner mig redo o lite mindre anti-killar-förhållande liksom Så kommer även jag att jag att få uppleva kärlek igen! Tills dess ska jag njuta av livets goda stunder o överraskningar tillsammans med mina underbara brudar!! Wohoo!

Promenad

Med en sovande galning, peppmusik i öronen o härligt väder! Tjohoo! Det e gött att leva!

På väg- igen...

Glömde regnkläder... Suck... Sen kom Alma På att hon absolut skulle Gå med sin Barbiebil...

På väg

God morgon!

Tjohoo! Så känns allt just nu! Mina tjejer e här o livet leker!