måndag 25 juli 2011

Roadtrip!

Är det semester så är det!!! (inte så stor skillnad mot vår vanliga veckoglidning men ändå! ;-)

Mot GÄVLE!!! <3 iiiiiiiiii

Lunch on the go!

Eller dom har redan ätit men var visst lite "sugna".... Ok.

Busborgen för jullis

Städning för oss. Snart drar vi på öventyr så vi donar med jullis bur och hon får busa av sig lite!!! Tjerna är jätteduktiga och hjälper till.

Antar att Jullan känner sig som jag gör i nya, rena sängkläder!?! Som en prinsessa!?! Vi säger så.V

Frågestund nr 2

Har blivit rejält grillad idag... När alice lagt sig tog jag och alma fram lite smörgåsar och hade lite kvälsfika. Sumerade våra helger och pratade om allt mellan himmel och jord. 

Vi kom in på skola, vuxenliv och det faktum att hon nog kommer att flytta en dag (PANIK)... hon gjorde minnsann klart för mig att hon inte skulle flytta så långt, men att varje gång jag skulle komma och hälsa på: så måste jag vara snäll och orädd för ALLA hennes hundar hon ska ha... <3

Ok. Deal.

Sen kommer vi in BARN. Och hon är envis- Hon tänker minnsann aldrig ha barn!!! "du får gosa med Alice barn! Hon kommer säkert att få massor!!!!

Hon vill inte vara gravid, hon vill inte ha ärr efter operation och hon tycker det verkar jobbigt... "Laga mat och hålla på...."

Dumma jag försöker trösta me att det inte alltid behövs skäras i magen.. Kom på det samma sek jag sa det...

"hur ska den annars komma ut?!?!?"

OSV OSV OSV OSV ni fattar!!

Sen kom frågan; "men hur kom den IN!?!?!

Jaha nähä- dags att sova nu. Japp, upp och borsta tänderna och kissa!!! Hahaha har jag tur Glömmer hon sina funderingar och frågar igen liiite längre fram... ;-) 



Skickat från min iPad