söndag 31 juli 2011

Min kväll

Blev en ganska skön kväll trots omständigheterna. Hämta iskrossen som jag glömt hos annelu för 100 år sedan.... Lyxigt med krossad is!!!!

Lat-mat, cola light, en nyupptäckt tidning och Bridget Jones på tv räddade min kväll!

:-(

Jahapp... Då var den årliga barnfria veckan här. Åkte hem till A och M direkt från Kumla. Skumt, jobbigt och värdelöst känns det. Ego av mig att känna så- men så är det- MIN blogg, MINA känslor! Punkt slut.

Det är konstigt, så fort jag lämnar ifrån mig dom, känns det som att 2/3 av mig faller bort. Jag är Inte hel utan mina tjejer. Tråkigt men sant.

Men förhoppningsvis kommer jag att överleva veckan. Vi håller tummarna!!! ;-)

Imorn åker hela styrkan (exet med familj) på kryssning och tjejerna såg fram emot det. Det blir deras 3:e kryssning den här sommaren, hihi mina glidarbrudar!!! Så klart är jag glad för deras skull, de förtjänar VÄRLDEN mina bästaste brudar <3 <3

Tisdag sent kommer i alla fall min kille (wooohooo) hem, så jag misstänker en massa trevligheter och förhoppningsvis säger det SWICH; så är brudarna tillbaka!!!

Men jag saknar dom redan.

Nä- nu får det räcka

Kl är snart 04 och vi ha haft en helt fantastisk dag/kväll och natt. Vi har skrattat så vi nästan kissat på oss, ätit så vi nästan spytt och härjat som om det vore vår sista dag i livet.

Helt underbart. Och tänka sig att vi vi fick till vår kusinhelg... Är så otroligt glad och tacksam för den här dagen!!!

Imorn får ni mer bilder, nu måste jag försöka sova så dagen kan fångas med mina småbrudar imorn innan jag måste lämna dom till exet.... Fan fan fan... Men den ångesten tar jag tag i imorn!!!

Tänk så kul man kan Ha...

Med några kepsar, några härliga kusiner, lite gott och dricka och ett par paddor...

Bästa kvällen på länge