fredag 31 oktober 2008

Lilla älsklingen

Hon tyckte nog att det var lite smarrigt med morotspure... Min lilla Sumis har blivit 4 månader, tiden har gått superfort! Nästan FÖR fort, snart springer hon omkring här hemma och spöar Alma (vi tror att hon kommer att bli en riktig vilding)..

Smakprov

Alma tyckte att det var riktigt kul att mata lillesyrran. Det tyckte vi me!!! hihihi Allt kladdande som man hade glömt är tillbaka!!! Fram med duschmössan igen...

Finner inga ord...

Här är min lilla ängel, min stora tjej som är min andra hälft. Utan henne kan jag inte leva, som vi brukar säga till varandra. och jag känner verkligen att hon e mitt allt!!! Nu ska ni inte tro att Alice är oviktig för mig!!! Avgudar mina tjejer mest av allt!
Men Alma har fortfarande funnits i över 3,5 år nu och jag undrar dagligen hur vi kunnat skapa en sådan vacker, snäll, omtänksam, lyhörd, prinsessig, rolig, duktig, tuff och fullkomligt underbar liten tjej.
Känner mig lyckligt lottad med mina tjejer - kan inte önska mig mer!

Min hunk

Jummy... Mamma passar tjejerna, så vi alla kunde träna.

Snart så

Ett efterlängtat pass!

Härligt med snö

Eller vad säger du Karro? Hi hi tror jag nästan håller med henne- fast det är ju kul för barnen..

Första smakisen

idag har vi gett Alice lite morotspuré att smaka..

Min cooling

Mammas solstråle

Moralisk stöd

Idag har Annelie tränat hårt, o jag har hejat på... Trampade lite, men känner inte för att träna, sparar mig till spinningen ikväll. Hur som helst är det alltid kul att att se någon annan svettas! Heja Anneli!

Härliga systrar

Mina mysiga tjejer! Så underbara! Observera att tjejerna har typ lika stora ansikten... hihih

Gårdagen

Alma, lilla Erik och "lilla" Alice

Lite morgonpyssel

Idag var planerna att gå till öppna förskolan men det sket sig... Inget trevligt promenadväder o inga vinterdäck på bilen.. Typiskt. Vi får se vad vi hittar på.