onsdag 12 januari 2011

Coolaste gurkomobilen

Har vi gjort idag! Hille var så snäll och tog med sig några tandpetare! Men visst är den cool!?!?

Vi såg det på Bolibompa-sajten igår jag och Alma. Ungen är numera besatt av sidan- "pysselverkstan " är en självklar favorit!

Min lilla pysselgumma <3

Full fart

Melker var superduktig med oss idag, han och brudarna har lekt jättebra! (några diskussioner blev det men hallå- konstigt annars!).

Kul att han inte tvekade en sekund när jag frågade om han ville med (EFTER att jag pratat med Hille), han har ju trots allt aldrig varit ensam med oss. Världens duktigaste liksom!

Morsorna fick oss en trevlig pratstund på köpet me! Värsting!

Det här gör vi om!

Määäähhhh

Jag är ganska bra på att laga mat ändå verkar det som!!! Hihi

Barnen blev mätta och belåtna i alla fall!!!

Iiiiiiiiiiiiii

Idag är mina tankar hos M. Shit bruden är alltså idag på Akademikliniken I Stockholm, ligger säkert på operationsbordet (eller precis klar) efter en bukplastik/ihopsättning av muskler...

Hon lever min största dröm. Ngt jag tänkt sedan dagen efter Alice föddes. Är så sjukt avundsjuk samtidigt som jag är sjukt glad för hennes skull.

Jag tror mig förstå den jävla känslan av att aldrig slappna av, ångesten som finns: dag som natt.

Nä. Hur mkt pengar läggs det på dyra jävla bilar och sånt! Har man möjlighet och lider borde man satsa på sig själv. Vi lever trots allt bara en gång. Är det verkligen meningen att man ska ha denna ångest resten av livet!?!?!?

Jag har läst massor på internet, varit i kontakt med Akademikliniken tidigare, googlar och läst bloggar. Och alla verkar ha ngt gemensamt: dom ångrar att dom väntade så länge, att dom inte gjorde det tidigare...

You go girl!!!! Fy fan vad bra det kommer att bli!!!!

Mellissugna ungar

Frukt, mackor och ... Ja, brallan moffar thaimat.. <3

Hämtning med bonus

Idag fick vi med oss Melker hem!!! Han och Hille skulle komma idag efter 16.30... Så vi passade på att ta med honom nu och han slipper ha en lång dag på dagis!

Brallan är ganska nöjd! ;-)