fredag 25 november 2011

Gulp...

Iväg på lite hemligheter!

Önskedags!

Greys <3 Crossen

= sant.

Idag skulle vi ta en promenad jag och Victoria- fick mess tidigt att hennes bil pajat.. En liiiiiiten del (läs stor) av mig blev inte så besviken, grymt trött idag...

Tänkte palla mig till gymmet- men orkar fan inte. Min karaktär är fan obefintlig!

Vill bara ligga i soffan och gloo på tv. Så; kör igång lite greys-avsnitt och ska kombinera nytta och nöje!

Så det så!

Bjuden på lunch

Var och handlade efter att ha hängt med Brallan. Får då sms an Anneli;

"Lunch serveras om 10 min"

Wohoooo- snacka om service! Så: det blev Annelis berömda laxpasta och det var så jävla himmelskt gott!

Tack bruden!

Besök hos Brallan

Efter presentlämningen hos Alma. Inget drama här inte! Ungen fullkomligt tjöt sv lycka och kramarna haglade.

Hon trodde vi skulle hem så jag förklarade att jag hade jackor jag skulle lämna bara, att jag skulle jobba och hon skulle vara hos pappa några dagar till.

"Ok!" säger ungen och fortsätter att härja! :-) Blev kvar där en stund och jag nästan bokstavligen studsade ut därifrån: fylld med energi..

Fasen. Ska nog hälsa på min galna Bralla lite oftare under pappa-veckorna tror jag!

Älskade galna, underbara unge!

...........

Fick samtal av hennes klassfröken en stund efter och så pratade vi en stund. Hon berättade om ALMAs reaktion: att hon blev glad och mallig men också rörd och lite ledsen.. Men så hade dom suttit länge bara dom två och pratat om livet. Och jag tror hon behöver det, få ur sig lite av hennes tusen tankar som snurrar i huvudet.

Jag säger då det- ormbunkerns fröknar är bara så bäst! Vi hade en jättebra diskussion och vi pratade en hel del om min känsliga lilla tjej. Hon berättade om veckan som gått och hur min älskling är i skolan.

Det är såhär jag vill ha det! Och jag får nog ha den här dialogen med skolan när dom inte är med mig- får det är snålt med info den här veckan! Och jag vill fasen veta ALLT. Det är mina barn- mitt allt, trots att dom inte är hos MIG ibland.

Igår

Gick jag till skolan och lämnade en liten grej till Almis.. Men först ringde jag och pratade med fröknarna- och bad dom fråga henne om hon ville att jag skulle komma eller bara lämna paketet när hon var i matsalen.

Skruttan valde att jag skulle lämna den när hon inte var där. Hon vet att hon skulle bli ledsen när jag ska gå och är så överklok att hon hellre står över.. <3