torsdag 22 oktober 2009

Kvällsmys

Värsta härligt. Jag och Alma. Gud så mysigt! Tjohoo!

Skål nr 35- paj

Tack Brallan! Alltid lika roligt! ....

Mmmmmmmm

Världens bästa doft.

Vi två

Och Alice tittar typ in i kameran... Tjohoo! Hon tänkte göra en repris och lägga sig extremt tidigt- tur man är med idag, så nu myser vi och busar i sängen i stället.

Fika

Med mina brudar.

Världens sötaste

Tänk att barn är så sjukt söta när dom sover... Man glömmer nästan bort hur galna dom kan vara (läs Alice)... Mmmmmmmm hon luktar grymt gott, med Färg i ansiktet och håret helt hårt av diverse rester... Nu, en snabb dusch helt ensam! Tjohoo!

Men hur

Skulle man kunna bli sur på henne? Så sjukt söt! Hi hi hi. Dra en suck eller två (läs 200) men inte sur... Mums för min allra bästa Galning!

Discorepris...

....

Tog Almas penna och gjorde ett konstverk av sig själv. Här på bilden skitsur för att alma tog tillbaka pennan...smockan hänger i luften liksom...

Och min prinsessa

Så sen, så försiktig... Och som ni ser så redo vid en eventuell spya... Hi hi hi.

Äta med HELA kroppen

Det är Brallans specialitet! Shit. Suck. Den där tvättmaskinen jag tänkte på igår dyker upp i mina tankar igen...

Kladd igen...

Idag är tjejerna hemma. Alma spydde inatt... Och gud vad jag hatar spyor!!! Jag tror och hoppas att det var våran lilla fest igår kväll och inte magsjuka... Håll tummarna.

God morgon!

Alice dick mig att lyfta upp henne till skafferiet, så pekade hon vad hon skulle ha minsann! Det här mina damer och herrar är nog den mest bestämde lilla damen jag känner.