onsdag 3 juni 2009

Livet har sina goda stunder...

Tjejerna sover, missade nästan en kvart... Men men,.. Cola light, popcorn o en uppkopplad dator är typ det enda jag behöver just nu! Tjohoo! Ok, det hade varit trevligt med sällskap, som e lika inne i serien så klart! Detta är mammalyx på högsta nivå! Wohoo!

Tur man e lite smart

O överlistar min aktiva bebis som e precis överallt! Hon stänger av diskmaskin hela tiden o byter program o grejar så det blir kaos med disken, men nu så! Ha ha! En mat låda som skydd- inte så snyggt men men...

Fiasko 2

Shit! Dom orkade inte... Hur ska det nu gå med min ensamma myskväll med Greys Anatomi? Suck...

Fiasko 1

Vem e bäst?

Ha ha ha! Jag o Adde har varit på karneval-på Wii alltså! Sjukt kul! Fasen vad jag vill ha ett eget Wii!

En framtida Skatare?

Skateparken

Adde ska visa oss lite moves

Mysigt

Syskonen samlade

Tjohoo!

Vad håller hon på med?

Kul blick av min bebis liksom, ser mest plågad ut... Fast man tycker att hon borde vara vän nu... Hi hi. Tror hon tycker att du låter skapligt Egentligen... ;-)

Välkomna in

I min o Almas värld... Jag släpper in er här! Såhär gör vi när vi åker bil- vi sjunger girlpowerlåtar! Passande nog har vi samma musiksmak jag o Alma, hi hi. Älskar att åka bil med mina tjejer! Önskar bara att vi åkte i en svartg snygg bubbla i stället för en fallfärdig audi... Men den dagen kommer att komma- då vi brudar gläd glider med stil! Alice bara sitter o stirrar... Ha ha ha!

På väg

På äventyr med brudarna! Tjohoo! Vilken härlig dag hittills! Tänk vad lite egen tid i soffan gör mkt!

Life is good

Lyxar till det idag, känner mig värd det! Vad är bättre än baguette med lövbiff o en iskall cola? Shit, inte mycket slår det här! Alice sover, helt sjukt. Ska bara ligga i soffan o käka gott o kolla på days of our lives...

Oops

Påkommen