måndag 28 september 2009

Tjohoo

Glass till oss brudar!

Uppklädd

Med festväska vi hittade i källaren på väg till pizzerian. Idag finns ingen tid för matlagning, mamma åker tillbaka till kumla kl sex...

Rensar min garderob

Shit. Jag har för mycket grejer och för lite plats!

Källaren

Idag har jag och mamma varit i källaren och rensat. Slängt, och hämtat kläder och skor till Alice. Tråkigt men så smart.

Undersöker bilen

Shit. Ser illa ut. Fan! Runk! Skit!

Åhh

Satt och lunchade med sina polare när jag kom till förskolan... Så söt! Två portioner och en halv knäckemacka .. Hi hi hi. "och så duktig hon är och äter med sked!" sa en av fröknarna... Hm... ?!?

Alternativ väg hem

Det gäller att passa på när Brallan inte är med. Kul. Men det trodde skulle gå fortare tog lite längre tid än jag trodde... Ha ha ha. Nu är det snart dags att vända för att hämta barn nr 2 liksom.

Bästisar

Hämtat Alma

Här med sina kompisar Fanny och vindar

Saknar

Min kära bil. Nu vet jag innebörden av ordspråket: man saknar inte kossan förrän båset är tomt (eller ngt)... Fasen! Känner mig helt handikappad, kan inte ta mig någonstans. Nä, Paulina Ordenes gillar INTE detta!

Förskoletjej 2

Idag fick jag nästan gå på en gång... Men det gick som vanligt jättebra. Hon hade faktiskt inte ens tid av vinka. Idag ska hon få äta lunch där... Ooops Shit... Hi hi hi. Mitt kladdmonster liksom. Kul för fröknarna- NOT

Förskoletjejen

Idag är hon på dagis fast det är måndag.